Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit is het prijskaartje van een koninklijke fotosessie

12 mei 2020 · Leestijd 1 min

De recente fotosessie die het Spaanse koningspaar heeft gehouden om nieuwe staatsie- en familiefoto's te maken van koning Felipe en zijn gezin, heeft 31.157,50 euro gekost. Dat meldt dinsdag de digitale krant El Confidencial.

Voor de foto's was een overeenkomst getekend met Estela Garciá de Castro, die het koningspaar zowel in hun residentie het Zarzuela-paleis als het Koninklijk Paleis in Madrid fotografeerde. Vooral de staatsiefoto's van Felipe en Letizia, die zich nog niet eerder zo 'majestueus' hadden laten fotograferen, maakten indruk.

"Ze waren ontspannen en werkten goed mee. Vooraf werden geen voorwaarden gesteld, en ook de prinsessen waren zeer fotogeniek", vertelde Estela Garciá de Castro na afloop aan Spaanse media. Het contract dat begin september werd afgesloten loopt nog tot dit jaar september, wat de mogelijkheid biedt om meer foto's te maken openlaat indien de beperkingen die de coronacrisis met zich meebrengt worden versoepeld.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--