Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit maakt prinses Märtha Louise blij

12 augustus 2019 · Leestijd 2 min

De Noorse prinses Märtha Louise heeft in Marbella bij de tiende editie van het exotische Starlite benefietgala de 'Starlite Gala Prijs 2019' ontvangen. Dit omdat ze zich "een leider in deze nieuwe tijden" toont.

Märtha Louise werd onder meer onderscheiden voor "haar vastberadenheid, toewijding en persoonlijke betrokkenheid als een bewerker van verandering, als onderdeel van een sociale transformatie."

Volgens de organisatie "helpt ze mensen hun eigen waarheid te veroveren en hun hart te durven volgen." Märtha Louise werd vergezeld door haar vriend Durek Verrett.

Kritiek

De prinses die in eigen land vooral veel kritiek krijgt vanwege met name haar spirituele activiteiten, toonde zich blij met de erkenning.

Märtha Louise kondigde onlangs aan haar zakelijke activiteiten te scheiden van haar optredens als prinses en lid van de Noorse koninklijke familie. Om die reden heeft ze op Instagram ook een nieuw profiel aangemaakt.

"Het was absurd dat ze haar titel voor commerciële activiteiten gebruikte. Deze scheiding komt rijkelijk laat", aldus Dagbladet.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--