Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit wil je even zien! Paul Rem in de allereerste aflevering van Blauw Bloed

31 december 2021 · Leestijd 2 min

Als we iemand vriend van de show kunnen noemen dan is dat wel Paul Rem. In de allereerste uitzending op 4 september 2004 maakte hij al zijn debuut.

Al sinds het prille begin van ons programma biedt Paleis Het Loo én bijbehorende conservator Paul Rem volop inspiratie voor talloze interessante items en series. En ik hoor het u denken: wat is die Paul veranderd zeg! Wist je trouwens dat de conservator zich de best geklede man van het jaar mag noemen? Enfin! Duik het archief in en geniet van het item over opmerkelijke souvenirs die de Oranjes vroeger meenamen.

Maar hoe gaat Blauw Bloed verder?

Blauw Bloed krijgt een nieuwe uitstraling en toont wekelijks een interessante reportage over de Oranjes en andere koninklijke families in Europa, gratis via NPO start. Ook is deze reportage iedere vrijdagmiddag om 16:40 uur te zien op NPO 1 voorafgegaan door het 'Blauw Bloed Weekoverzicht'. Daarin wordt het laatste nieuws over de royals in binnen- en buitenland besproken. Het vernieuwde Blauw Bloed is vanaf vrijdag 28 januari 2022 wekelijks te zien!

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--