Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vanavond weer een nieuwe uitzending van Blauw Bloed!

18 februari 2023 · Leestijd 2 min

Vanavond om 20:05 uur zie je op NPO2 weer een nieuwe aflevering van Blauw Bloed. Presentatrice Anne-Mar Zwart neemt met vaste studiogasten Jeroen Snel en Tirza van der Graaf het nieuws uit de royaltywereld van deze week door. We gaan het hebben over de 80ste verjaardag van Prinses Margriet en we bespreken de nieuwe documentaire over prins Bernard. Kijken dus!

In deze aflevering zien we hoe koningin Maxima het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie en is zij te gast in Eindhoven. Hier gaat zij in gesprek met ontwerpers en draagt ze wel een hele bijzondere outfit bij de TU!

Tekst gaat verder onder foto's 

Maxima Utrecht ziekenhuis
ANP-462912459

Deze week staan we ook stil bij het leven van de 80-jarige prinses Margriet. De prinses vierde afgelopen woensdag haar verjaardag. Samen met een groot deel van de koninklijke familie was de prinses aanwezig bij de voorstelling Carmen.maquia van dansgezelschap Introdans in Apeldoorn. 

Margriet en pieter
maxima en Willem Dans Margriet
ANP-462861297

Verder praat Koning Willem-Alexander met familie van aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië, ontmoet koning Charles Turkse hulporganisaties en nodigt Willem-Alexander 100 gasten uit voor een speciale lunch. 

ANP-462796043

In de uitzending gaan we het ook uitgebreid hebben over de nieuwe documentaire van prins Bernhard. Vanaf volgende week is de documentaire te zien op Videoland. De documentaire zoomt in op het leven van de man van koningin Juliana. We bespreken wat we hiervan kunnen verwachten.

ANP-300957169
Anne-Mar Zwart, Jeroen Snel en Tirza van der Graaf - Blauw Bloed

Foto's ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--