Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Dit zie je in Blauw Bloed: Een terugblik op 2022

24 december 2022 · Leestijd 2 min

In deze aflevering van Blauw Bloed is presentator Anne-Mar Zwart op de redactie. Zij vraagt aan de collega's die Blauw Bloed maken wat opviel aan het jaar 2022. Zo gaat in deze aflevering koning Willem-Alexander naar het woonwagenkamp in Zeist én naar het staatsbanket in het Koninklijk Paleis van Zweden. We zien Amalia als schoolgaand kind van 4 jaar oud, maar ook als jong volwassene met haar ouders en zussen dansend en feestend op Koningsdag.

In de serie 'Jan Zoekt Uit' verzamelt verslaggever Jan Wagter alle royal basics om van jou een echte koningshuisdeskundige te maken! Stel je gaat de koning ontmoeten. Leuk! Maar wat zeg je tegen hem en wat moet je aan? Pieter Verhoeve legt uit wat je moet weten als je een Nederlandse royal ontmoet.

Verder: Koningin Máxima was als erevoorzitter van de stichting Méér Muziek in de Klas bij de opnames van het Kerst Muziekgala in Amsterdam. Naast veel feestelijke muziek was er ook een rustig lied dat emoties losmaakte bij de koningin. En de Britse koning Charles bezocht in Londen het Jewish Community Centre.

Bekijk hieronder de uitzending. Blauw Bloed is vanaf 28 januari terug op de zaterdagavond op NPO 2!

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--