Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Edoardo over Beatrice: 'Je bent de liefste persoon op aarde'

19 juli 2021 · Leestijd 2 min

Edoardo Mapelli Mozzi heeft op de dag dat hij precies een jaar getrouwd is met de Britse prinses Beatrice een lief bericht voor haar achtergelaten op Instagram. "Ik kan niet geloven dat het alweer een jaar geleden is", schrijft hij bij een vakantiefoto van de twee. "Sindsdien is elke seconde van de dag vol vreugde, geluk, gelach en liefde. Je bent de liefste, leukste en mooiste persoon op aarde. Bedankt voor elke seconde lieverd."

Beatrice, de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, en 'Edo' trouwden op 17 juli 2020 met elkaar tijdens een kleine ceremonie in de kapel van Allerheiligen op het terrein van Royal Lodge in Windsor. Vanwege de coronacrisis werd het feest in kleine kring gevierd. Er waren slechts een paar gasten, onder wie koningin Elizabeth en prins Philip, de grootouders van Beatrice.

In mei maakten Beatrice en Edo bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. De 32-jarige prinses is in de herfst uitgerekend.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--