Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Een kijkje in de kledingkast van Queen Elizabeth

30 oktober 2015 · Leestijd 1 min

Koningin Elizabeth laat volgend jaar in drie grote exposities ter ere van haar negentigste verjaardag heel wat kleding van zichzelf zien. Buckingham Palace heeft volgens The Telegraph bekendgemaakt dat er tijdens de drie verschillende tentoonstellingen in totaal zo'n 150 outfits worden getoond.

De eerste tentoonstelling met kleding van de koningin is vanaf 21 april, de negentigste verjaardag van Elizabeth, te zien in Palace Holyroodhouse in Edinburgh. Daarna is een van de exposities onderdeel van de zomertentoonstelling op Buckingham Palace in Londen en het laatste deel is in september te zien op Windsor Castle. In de exposities zijn allerlei outfits van Elizabeth te zien. Zo worden er kledingstukken getoond die ze als klein meisje droeg, maar bijvoorbeeld ook outfits die de queen afgelopen jaren nog aanhad. Er is overigens niet alleen kleding te zien, er zullen ook verschillende sieraden en accesoires worden tentoongesteld. Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--