Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eerste podcast Harry en Meghan: gemengde reacties op social media

30 december 2020 · Leestijd 2 min

Niet iedereen is even enthousiast over de eerste podcast van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Op social media zijn de reacties gemengd nadat dinsdag de eerste aflevering op Spotify verscheen.

In de eerste podcast, die 2020 Archewell Audio Holiday Special, spreken de hertog en hertogin van Sussex met beroemde gasten als Elton John, James Corden en Tyler Perry. Ook kwam zoontje Archie voorbij en waren voor het eerst woordjes van hem te horen.

Dat het koppel, dat juist strijdt voor meer privacy, ervoor koos om Archie te laten horen vonden veel twitteraars "opmerkelijk". Anderen namen het op dat punt op voor Harry en Meghan. "Een privéleven betekent dat ze details over hun leven kunnen delen die ze willen delen en niet die iemand hen dwingt te delen", schreef iemand.

Fijne stem

Ook het feit dat de twee niet zelf vragen stelden aan hun gasten, maar ingesproken vragen van anderen afspeelden, en de positieve toon van de aflevering viel niet bij iedereen in de smaak. "Mag ik een teiltje", luidde een tweet. Anderen luisterden juist met veel plezier. Zo vond een twitteraar dat Meghan een fijne stem heeft. "Ik ben zo blij dat zij en Harry podcasts doen."

Eerder deze maand werd bekend dat het echtpaar een deal heeft gesloten met Spotify om podcasts te produceren en presenteren. De Sussexes gaan ook voor Netflix aan de slag.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--