Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eliane van Vollenhoven gedoopt

29 maart 2010 · Leestijd 1 min

Afgelopen zondagmiddag is Eliane van Vollenhoven gedoopt in de kapel van Paleis Het Loo Nationaal Museum in Apeldoorn. Eliane is de dochter van prins Floris en prinses Aimée.

Dr. A. van der Meiden, theoloog en oud-hoogleraar communicatiewetenschappen, is voorgegaan in de doopdienst, die werd gehouden onder verantwoordelijkheid van de Nederlandse Protestanten Bond te Apeldoorn.

De peetouders van Eliane zijn Zijne Hoogheid Prins Maurits van Oranje-Nassau, van Vollenhoven, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Carolina de Bourbon de Parme, de heer Hans Söhngen en mevrouw Ike de Rooij-van Haaren.

Eliane heet voluit Eliane Sophia Carolina van Vollenhoven en is geboren op 5 juli 2009. De doop vond besloten kring plaats. Bijna alle leden van de koninklijke familie waren aanwezig op een aantal kinderen na waaronder prinses Amalia.

Ook veel leden van de familie Bourbon Parma waren aanwezig met Tjalling ten Cate en dochter Julia. Prins Carlos werd natuurlijk vergezeld door zijn verloofde Annemarie Gualthérie van Weezel. Ook zijn broer, prins Jaime had een vrouw aan zijn zijde. Volgens ingewijden is het ‘gewoon een vriendin’.


Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--