Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Elizabeth in haar nopjes op paardenshow

2 juli 2021 · Leestijd 2 min

Voor de tweede dag op rij vermaakt koningin Elizabeth zich bij de Royal Windsor Horse Show. Op foto's is te zien dat ze met een grote glimlach op haar gezicht zit te kijken naar de ruiters en paarden die voorbijkomen.

De 95-jarige Britse vorstin reed vrijdagochtend zelf in een zwarte Range Rover naar de show, die op steenworp afstand van Windsor Castle wordt gehouden. Een dag eerder was Elizabeth ook al van de partij. Ze pas speciaal op tijd uit Schotland vertrokken om ook de eerste dag van het paardenevenement mee te kunnen maken.

De Royal Windsor Horse Show is een van Elizabeth's favoriete uitstapjes van het jaar. Het evenement, dat tot en met zondag duurt, wordt al sinds 1943 georganiseerd. De koningin heeft slechts één editie gemist. Vorig jaar ging vanwege de coronapandemie een streep door de fysieke editie en werd de show online gehouden.

Veel tijd heeft de koningin vrijdag niet. Aan het einde van de middag komt de Duitse bondskanselier Angela Merkel bij haar langs.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Kopfoto: ANP (2019)

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--