Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eloise geeft roddelblad Weekend ervan langs

1 oktober 2020 · Leestijd 2 min

Eloise heeft het weer aan de stok met roddelblad Weekend. Nadat ze zelf rokend op de cover werd geportretteerd, staat nu haar broertje Claus op de voorpagina. Volgens het blad zou de 16-jarige Claus wegens puberproblemen naar een kostschool gestuurd zijn.

"Beste Marc van der Linden, wat een raar idee om te suggereren dat Claus weggestuurd wordt, terwijl het de leukste en sociaalste jongen is. En hij is ook nog eens een geweldige broer", schrijft de 18-jarige Eloise op Instagram. "Hoe kan je zo over een jonge jongen praten... en niet verwachten dat het hem iets doet. Doe normaal en hou je negatieve mening die op niks is gebaseerd voor je."

Woensdag 23 september werd bekend dat Claus, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, zijn middelbare school de komende twee jaar aan de kostschool Gordonstoun afmaakt. Dat leek een plotse overstap, want het nieuwe schooljaar van de school in Schotland begon eigenlijk al op 1 september. Ook moesten Claus en zijn moeder, die hem bracht, vanwege de coronamaatregelen twee weken in quarantaine.

Gordonstoun is een prestigieuze kostschool die vooral bekend stond om het spartaanse regime en de vele pesterijen. Onder anderen prins Philip en zijn zoons Charles, Andrew en Edward en zijn kleinkinderen Peter en Zara Phillips zijn oud-leerlingen van de school.

Bron: ANP

Foto: Eloisevanoranje

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--