Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eloise waant zich in het nachtleven van Parijs voor mode-event

3 oktober 2023 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise had een feestelijk weekend in Parijs. De 21-jarige was namelijk uitgenodigd voor een mode-event waar de glitter en glamour vanaf spatte. Op Instagram schrijft de gravin hoe dankbaar ze is voor deze kans.

De Franse hoofdstad was afgelopen week hét toneel voor modeliefhebbers. Tijdens Paris Fashion Week toonden iconische modemerken hun nieuwste collectie voor komend seizoen. Ook make-up merk L'Oréal Paris vierde het nieuwe seizoen met een catwalkshow en sterren van over de hele wereld waren er als de kippen bij. Naast iconen als Anna Wintour en Kendall Jenner, was ook een Nederlandse royal van de partij. Gravin Eloise, die ambassadrice is van het merk, liet maar al te graag haar gezicht zien in Parijs. 

Lees verder onder de foto. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"Dit weekend in Parijs met @lorealparis was niet normaal. ik ben zo dankbaar om ambassadrice te zijn van zo een mooi en empowering merk 🤍 in mijn volgende post laat ik mijn weekend in filmpjes en foto’s zien, maar zelfs die kunnen niet volledig beschrijven hoe geweldig deze ervaring was 🥹."

'Bon voyage' met andere influencers   

Ondanks dat Eloise de titel 'influencer' maar niks vindt (zo bleek uit haar recente interview in LINDA), was ze wel uitgenodigd samen met andere influencers uit Nederland. Op foto's is te zien dat ze poseert met onder andere Laura Ponticorvo, Melanie Latooy en Joy Bosz (bekend van BeautyNezz). 

insta-lorealparis
Foto van @ninahouston.

Foto's: Instagram @eloisevanoranje @ninahouston

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--