Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leuk! Gravin Eloise zet een nieuwe stap in haar carrière

6 september 2023 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise timmert hard aan de weg als influencer. Met haar passie voor mode en fotografie is dat geen vreemde stap voor de 21-jarige gravin. Deze week viert ze een bijzondere mijlpaal op werkgebied.

Het Instagram-account van Eloise van Oranje ziet er gelikt uit. Van stijlvolle outfits tot aan gezellige kiekjes met haar familie (hallo prinses Laurentien!) en vrienden. Ze weet er zelfs een slaatje uit te slaan en gaat samenwerkingen aan met betrouwbare merken als IKEA en L'Oreal Paris. In medialand is de gravin zeker geen onbekend gezicht. Zo schreef ze al een boek, stond ze op de cover van de LINDA Meiden én deed ze mee aan het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje Op Reis. 

Lees verder onder de foto. 

Eloise_cover_Linda
Gravin Eloise op de cover van de LINDA Meiden.

Nieuw werksucces voor Eloise van Oranje 

Ondanks dat de jonge gravin al een hoop heeft bereikt, mag ze deze week nóg een succesverhaal aan dit rijtje toevoegen, namelijk haar eigen platform waarop ze tweedehands kleding gaat verkopen. Het bedrijf past helemaal bij Eloise, die haar volgers regelmatig oproept om meer tweedehands kleding te kopen. Ze start het bedrijf overigens niet alleen, want dat doet ze samen met haar compagnon Thomas Latcham.  

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Tweedehands kleding kopen voor het goede doel

Op My Lima Lima kun je prachtige pre-loved kleding kopen voor een schappelijke prijs. De opbrengst van de verkoop gaat zeker niet in eigen zak, maar juist naar goede doelen. Hiermee combineert de gravin haar passie voor mode, duurzaamheid én zet ze zich tegelijk in voor de medemens. Dat Eloise ondernemend is heeft overigens niet van een vreemde, want ook haar ouders prins Constantijn en prinses Laurentien zijn ondernemers.

Foto's: Instagram / LINDA Meiden.

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--