Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eloise praat op Instagram liever niet over haar nichtjes

23 juli 2020 · Leestijd 3 min

Gravin Eloise is woensdag voor het eerst live gegaan op Instagram, waar ze voor gemiddeld 3100 volgers spontaan maar "een beetje zenuwachtig" vragen beantwoordde. Vooraf stelde de oudste dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn wel één voorwaarde: geen vragen over haar nichtjes, de drie dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Eloise (18) had ook een nieuwtje: ze is aangenomen op de hotelschool in Amsterdam, waar ze op 22 augustus begint. Het eerste jaar is intern, zo vertelde ze, en daarna gaat ze op kamers. Ze verklapte dat ze deze zomer met het gezin op vakantie gaat op Sicilië. Daar had ze 'fucking veel zin in'. Eloise moest een paar keer herhalen dat ze in een "gewoon huis woonde en niet in een paleis."

Ze vertelde dat ze de laatste tijd steeds vaker op straat werd herkend. Dat vond ze ook geen probleem en mensen mochten best met haar op de foto als ze dat wilden. Deze week is haar laatste werkdag in het Haagse restaurantje waar ze de afgelopen tijd heeft gewerkt. Het afgelopen weekeinde was ze in Bad Driburg geweest om alvast het diamanten huwelijk te vieren van haar grootouders van moederskant. Laurens Jan Brinkhorst en Jantien Heringa trouwden in augustus 1960.

Hier zie je hoe Eloise live ging op Instagram.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Ze kreeg veel vragen over haar leven, over huisregels over het gebruik van sociale media en of ze beveiligers heeft. "Ik heb een heel normaal leven en geen beveiligers en geen kok, gewoon alles zelf", zei Eloise, die ook wel 'Elo' of 'Elolo' wordt genoemd. Haar vader was in huis degene die het beste kon koken, gaf ze toe. Zelf kon ze er nog niks van, maar dat zou ze in opleiding wel leren dacht ze.

Opmerkingen dat ze op de hotelschool was aangenomen vanwege haar familieconnectie vond ze "niet echt fijn om te horen". Dat veronderstelde immers dat ze er niet haar zelf heel hard voor had gewerkt, stelde Eloise. Na drie kwartier kwam jongere zus Leonore (14) er ook bij zitten, waarna er nieuwe stroom vragen op gang kwam. "We kunnen heel erg goed lachen samen", aldus Eloise.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--