Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eloise 'kan niet wachten' om in het buitenland te wonen

2 januari 2024 · Leestijd 2 min

Het nieuwe jaar begint goed voor gravin Eloise. De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien gaat in 2024 een half jaar in het buitenland wonen en daar heeft ze erg veel zin in.

De 21-jarige gravin vertelde tijdens een gesprek met LINDA.meiden dat ze voor een paar maanden in het buitenland gaat wonen. Eloise studeert momenteel aan Hotelschool The Hague en daar horen ook stages bij. Daarom gaat ze dit jaar voor een halfjaar stage lopen in New York. "Ik kan niet wachten. Niet dat ik mezelf zie als iemand die belangrijk is, meer dat niemand me kent", vertelt ze tijdens het gesprek.

In gesprek over herkend worden

Het is soms best ongemakkelijk voor Eloise dat ze op straat wordt herkend. Bijvoorbeeld wanneer iemand lang staart en ze zich afvraagt of iemand haar herkent. "Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt."

Laurentien-Eloise-header
2023: Prinses Laurentien met haar dochter gravin Eloise bij de Women of the Year Awards in schitterende zwarte looks.

In het interview vertelt Eloise ook over de band met haar familie. Zo zegt ze dat ze vooral op haar moeder lijkt "als het gaat om doorzettingsvermogen en passie hebben voor de dingen die we doen." Afgelopen december vertelden zij en zusje Leonore nog over hun moeder in het tijdschrift Nouveau. "Ze heeft een idee, ze weet dat de impact ervan groot zal zijn en neemt alle obstakels voor lief. Ze is onbevreesd." 

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--