Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eloise van Oranje weet niet wat haar overkomt

29 juni 2020 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise is overweldigd door de enorme toeloop van volgers op Instagram. Dat schreef ze zaterdag in een Engelstalige boodschap. De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien ging in iets meer dan een maand tijd van net aan 6.000 volgers naar 95.000 nu.

"Er zijn nu zoveel mensen", aldus Eloise (18). "Het was eerst overweldigend, maar nu beleef ik er zoveel plezier aan. Dank jullie voor de aardige woorden en berichten. Ik verdien het niet", vervolgde ze, waarna ze haar bericht afsloot met iedereen een geweldige dag te wensen. De boodschap ging vergezeld van een op de Grote Markt van Brussel gemaakte foto.

Lees hieronder verder.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Eloise groeide op in de Belgische hoofdstad en verhuisde met haar ouders in de zomer van 2015 naar Den Haag. Daar zette ze haar middelbareschooltijd voort op het Maerlant Lyceum, waar ze in mei haar einddiploma haalde. Eloise hoopt te worden aangenomen voor de hotelopleiding, zo liet ze eerder via Instagram weten.

De 18-jarige Eloise gaf woensdag haar eerste tv-interview, aan het Jeugdjournaal. Daarin sprak ze onder meer over haar open Instagram-account, de haatreacties en over haar toekomst. Na dat interview besloten tienduizenden gebruikers haar te gaan volgen.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--