Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eloise vindt zichzelf in het afgelopen jaar gegroeid

2 januari 2021 · Leestijd 2 min

Gravin Eloise heeft vrijdagmiddag in een korte boodschap teruggekeken op het afgelopen jaar en tevens haar beste wensen geuit voor het net begonnen jaar. "Lachend het nieuwe jaar in gaan, ready to let go van 2020!", schreef de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien.

"Ik ga het kort houden, maken jullie je maar geen zorgen. Maar ik wil toch wat zeggen. Dit jaar bracht voor mij, voor iedereen, grote verrassingen en veranderingen. Deze waren soms negatief, maar ook zeker positief. Ik ben gegroeid als persoon en heb jullie in mijn avontuur meegetrokken", voegde ze eraan toe.

"Ik ben dankbaar voor alles en hoop dat 2021 betere tijden voor iedereen brengt", aldus de 18-jarige Eloise, die op Instagram in nauwelijks zeven maanden tijd van een paar duizend volgers groeide naar 223.000 volgers. Ter vergelijking: dat is 30 procent van het aantal (730.000) dat het officiële Instagram-account van het Koninklijk Huis heeft, maar dat houdt zich dan ook verre van meer persoonlijke ontboezemingen.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Zo deelde Eloise rond de jaarwisseling opnamen van zichzelf met jongere zus Leonore en met de kennelijk even uit Schotland overgewipte broer Claus. Ook de hapjes en drankjes van de jaarwisseling kwamen voorbij, alsmede een weinig verhullend jurkje. Eloise was daarbij alle eventuele kritiek van fans voor. "Voor de mensen die vinden dat het jurkje te kort is: I dont care"- kan me niet schelen.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--