Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Feest in Monaco: Charlotte Casiraghi is jarig

3 augustus 2020 · Leestijd 2 min

Charlotte Casiraghi blaast vandaag 34 kaarsjes uit! Daarom zetten wij de dochter van prinses Caroline in het zonnetje.

Charlotte wordt geboren op 3 augustus 1986 in Monaco als dochter van prinses Caroline en Stefano Casiraghi. Ze heeft twee broers, Andrea (1984) en Pierre (1987), en een halfzus, Alexandra (1999). Haar vader Stefano was de tweede echtgenoot van moeder Caroline. In 1990 kwam hij om het leven bij een bootongeluk.

Charlotte trouwde vorig jaar Dimitri Rassam. Aanvankelijk zouden ze eerder trouwen, maar toen bleek dat Charlotte in verwachting was van hun zoontje Balthazar werd dit huwelijk uitgesteld. Uit een eerdere relatie heeft Charlotte een zoon, Raphaël (2013).

Voorgaande jaren (voordat de coronacrisis uitbrak) verscheen Charlotte vrijwel altijd op de hoogtijdagen van het Monegaskische vorstenhuis, zoals op de nationale feestdag. Ook is ze steevast op het Rozenbal, een benefietgala waar haar moeder Caroline beschermvrouwe van is. Daarnaast houdt Charlotte erg van paardrijden. 

Bekijk hier voor haar verjaardag mooie foto's van Charlotte!

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--