Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto! Queen ontvangt weer gasten op Windsor Castle

25 november 2021 · Leestijd 2 min

De Britse koningin Elizabeth II heeft woensdag weer officieel bezoek ontvangen op Windsor Castle. De 95-jarige vorstin had een gesprek met Andrew Baily, de gouverneur van de Bank of England.

Het was het tweede officiële bezoek in een week tijd dat de koningin ontving. De eerste bezoeker na een rustperiode, waarin ze geen gasten ontving, was generaal Nick Carter. Hij neemt binnenkort afscheid als chef van de Britse defensiestaf.

Lees verder na de video.

Koningin_Elizabeth_audientie_Windsor.jpg

De koningin lijkt het op de foto's die woensdag op sociale media werden gedeeld goed te maken. De Queen belandde vorige maand plotseling in het ziekenhuis. Volgens het paleis was het voor "inleidend onderzoek". Kort daarvoor was een bezoek van de koningin aan Noord-Ierland afgezegd. Het was de eerste ziekenhuisovernachting voor Elizabeth in jaren.

Een digitale audiëntie.
Een digitale audiëntie.

Artsen adviseerden de koningin om het enkele weken rustig aan te doen waardoor ze onder meer de klimaattop in Glasgow miste. Ze ging daarna weer rustig aan het werk met enkele virtuele audiënties.

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--