Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Albert en Charlene delen kerstcadeautjes uit

19 december 2019 · Leestijd 2 min

Prins Albert II en prinses Charlene van Monaco hebben traditiegetrouw weer kerstcadeautjes uitgedeeld. In het bijzijn van hun nichtje Camille en neefje Louis mocht het paar een aantal inwoners van Monaco verblijden met een pakje.

De prins en prinses begonnen op een bijeenkomst van het Rode Kruis, waar ze ieder jaar bij aanwezig zijn. De aanwezigen kregen allemaal een tas, maar wat daar precies in zat, is niet bekend. Daarna toog het paar naar het paleis voor de jaarlijkse kerstviering. De meer dan 600 kinderen die daarvoor waren uitgenodigd, werden getrakteerd op een hiphopshow voordat ook zij hun cadeautjes, veelal speelgoed, in ontvangst mochten nemen.

Na afloop ging de groep naar buiten voor een kiekje met Albert en Charlene. Het gezelschap poseerde voor een kerstboom en een levensgrote smurf, die daar nog stond voor de verjaardag van de tweeling van het paar, prinses Gabriella en prins Jacques. Die vierden 10 december hun vijfde verjaardag.

Lees verder onder de foto's.

Speciale band

Albert en Charlene hebben een speciale band met het Rode Kruis. De prins is voorzitter van het Monegaskische Rode Kruis en bezoekt ieder jaar het Rode Kruis Gala, het belangrijkste society evenement aan het begin van de zomer.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--