Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Hoogzwangere Meghan straalt tijdens bezoek aan schouwburg

31 januari 2019 · Leestijd 1 min

Meghan bracht woensdag een bezoek aan het National Theatre. Het is haar eerste bezoek als beschermvrouwe aan de schouwburg in Londen. Tijdens de visite kreeg de hoogzwangere hertogin van Sussex een kijkje achter de schermen en ontmoette ze een aantal talenten en leerlingen van het toonaangevende theatergezelschap dat aan het theater is verbonden.

Meghan kreeg de functie van beschermvrouwe drie weken geleden toegeschoven van koningin Elizabeth. De Britse vorstin was 45 jaar lang beschermvrouwe van het nationale theater.

Meghan droeg bij haar bezoek aan het theater een beige blazer met een V-halsjurk van Brandon Maxwell. Die combineerde de toekomstige moeder met de pumps die ze ook droeg in november 2017 toen ze met prins Harry verlovingsfoto's maakte in de Sunken Gardens van Kensington Palace.

Meghan woonde een workshop bij waarbij professionele acteurs met Londenaren een nieuwe muzikale versie van Shakespeare creëren. Ze ontmoette daarna leerlingen die werkzaam zijn als technici en decormakers. Ook woonde Meghan een kindervoorstelling geïnspireerd op de beroemde theatervoorstelling War Horse bij.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--