Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Kate verblijdt kinderen met avontuurlijke speeltuin

10 september 2019 · Leestijd 2 min

Nu haar twee oudste kinderen weer naar school gaan, is het voor Catherine ook weer tijd om aan de slag te gaan. Op haar eerste werkdag na de zomervakantie opende ze tijdens het Back to Nature festival een natuurspeelplaats in Wisley.

De speelplek is gebaseerd op de tuin die de echtgenote van prins William eerder dit jaar ontwierp. De groene oase bevat net als de tuin in Hampton Court onder meer een hollen boomstam, watervallen en een weide met wilde bloemen. Nieuw op deze locatie zijn de trampolines tussen de bomen, enkele boomhutten, glijbanen en een vijver. 

Catherine, die voor de gelegenheid toepasselijk een bloemetjesjurk had aangetrokken, sprak bij de opening het publiek toe. "Ik hoop dat duizenden kinderen hier de natuur kunnen ontdekken en verkennen", zei ze volgens Britse media.

De hertogin, zelf een voormalige scout, heeft buitenspelen de afgelopen maanden meerdere malen gepromoot. Zo bouwde ze onder meer hutten met kinderen en besteedde ze er aandacht aan in een Britse kindershow. 

Bron: ANP / Twitter @KensingtonRoyal 

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--