Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Meghan in chique zwart-wit bij debuut Royal Ascot

19 juni 2018 · Leestijd 2 min

Hertogin Meghan heeft dinsdag haar debuut gemaakt op de openingsdag van de paardenraces Royal Ascot. Prins Harry en zijn echtgenote vergezelden koningin Elizabeth tijdens het hippische evenement.

Royal Ascot behoort voor de Britse koningin Elizabeth tot de hoogtepunten van het jaar. De komende week is ze dan ook veel te vinden bij de paardenraces, waaraan ook haar eigen dieren deelnemen. Elizabeths paarden hebben in de loop der jaren al flink wat prijzen in de wacht gesleept.

Dresscode

Het hippische evenement staat bekend om de strakke dresscode. Blote schouders zijn uit den boze, jurken moeten over de knie vallen en alle vrouwen moeten een hoed dragen. Ook van de mannen wordt verwacht dat ze met een hoge hoed arriveren bij de renbaan. Zij moeten bovendien een vest en das dragen.

Meghan heeft gekozen voor een elegant wit ensemble van het Franse modehuis Givenchy. De bijpassende witte hoed met zwarte details is een ontwerp van Philip Treacy.

Naast de hertog en hertogin van Sussex kreeg Elizabeth dinsdag ook gezelschap van haar vier kinderen; prins Charles en zijn vrouw Camilla, prinses Anne, prins Andrew en prins Edward en zijn vrouw Sophie. Net als vorig jaar waren de prinsessen Beatrice en Eugenie er ook bij.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--