Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Rania emotioneel over afstuderen dochter Salma

23 mei 2018 · Leestijd 2 min

Prinses Salma van Jordanië is geslaagd! Afgelopen dinsdag kreeg de 17-jarige prinses haar diploma in het bijzijn van haar ouders, koning Abdullah en koningin Rania. Salma heeft met het behalen van haar diploma de The International Academy in Amman afgerond.

Moeder Rania is apetrots op haar dochter. De koningin deelde de afgelopen week verschillende foto’s met Salma op sociale media. ‘’Ik zal deze momenten koesteren.’’ schrijft de koningin.

Grote broer

Ook haar broer Hussein (23) en broertje Hasjem (13) waren aanwezig bij de diploma-uitreiking. Op instagram deelt kroonprins Hussein een video waarin hij zijn zusje op een bijzondere manier groet voordat hij het diploma overhandigd.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Verenigde Staten

Het is nog niet bekend wat prinses Salma zal gaan studeren. Haar oudere zus en broer zijn beide naar de Verenigde Staten vertrokken na het behalen van hun diploma. Kroonprins Hussein heeft ‘International History’ gestudeerd in Washington en prinses Iman (21), de oudste dochter van het koningspaar van Jordanië, doet momenteel dezelfde opleiding.

 ‘Mijn dierbare kleine Salma’

Het feit dat haar jongste dochter zal gaan studeren gaat koningin Rania niet in de koude kleren zitten. Twee dagen voor de diploma-uitreiking deelt de koningin een emotioneel bericht op Instagram. ‘’Het voelt als de dag van gisteren dat je je eerste stapjes zette, je eerste woordjes sprak, vertrok voor je eerste schooldag. Deze week krijg je je diploma, maar je zal voor altijd mijn dierbare kleine Salma blijven.’’

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--