Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Stralende Meghan verrast in knalrood met paars

14 januari 2019 · Leestijd 2 min

Wow, wat een plaatje! Meghan heeft maandag voor het bezoek aan het Engelse Birkenhead een verrassende outfit uit haar kledingkast gehaald. De zwangere hertogin straalde aan de zijde van prins Harry in een paarse jurk met knalrode jas.

In de paarse jurk van het Canadese merk Aritzia was Meghans zwangere buik goed te zien. De 37-jarige hertogin vertelde het publiek, dat massaal op de been was voor het paar, dat ze nu zes maanden in verwachting is. Het eerste kind van Harry en Meghan wordt in april verwacht. Meghan vertelde ook dat zij en Harry niet weten of ze een zoon of dochter krijgen. Het stel wil graag verrast worden.

Lees verder onder de foto's.

Het bezoek aan Birkenhead is het eerste dat Harry en Meghan dit jaar samen afleggen. De hertogin was donderdag al aan het werk, toen bezocht ze Smart Works waar ze sinds kort beschermvrouwe van is. In Birkenhead onthullen Harry en Meghan onder meer een standbeeld en gaan ze langs bij verschillende liefdadigheidsorganisaties.

The Meghan Coat

Komt de rode jas je bekend voor? Dat kan kloppen! Meghan heeft 'm namelijk ook in een andere kleur in haar kledingkast hangen. Op 25 december 2017 droeg ze de jas van het merk Sentaler in de kleur camel.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--