Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Foto's: Zomerse kiekjes van de Spaanse prinsesjes

27 juli 2018 · Leestijd 1 min

Als de Spaanse royals op vakantie gaan, hoort daar een fotomomentje bij. Koning Felipe en koningin Letizia poseren bij voorkeur bij hun zomerpaleis Marivent in Palma de Mallorca.

De jaarlijkse zomervakantie van het Spaanse koninklijk gezin op het eiland Mallorca begint dit weekeinde. Koning Felipe heeft als enige Europese vorst deze week nog doorgewerkt. Hij had nog een flink aantal afspraken in zijn agenda staan, waaronder een ontvangst en diner voor de Franse president Emmanuel Macron in het Koninklijk Paleis van Madrid.

Spaanse prinsesjes

Prinses Leonor (12) en prinses Sofia (11) zijn deze maand op zomerkamp geweest in de Verenigde Staten. Aangezien de twee dochters van het koningspaar niet zo vaak in het openbaar verschijnen, kijkt menig royaltyfan uit naar de komende fotosessie. Beleef alvast voorpret met deze leuke kiekjes van de prinsessen Leonor en Sofia door de jaren heen.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--