Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Frederik en Mary bezoeken wereldberoemde Taj Mahal

27 februari 2023 · Leestijd 2 min

De Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary hebben een bezoek gebracht aan de Taj Mahal in India, zo is te zien op een foto van het stel voor het wereldberoemde gebouw. Frederik en Mary brengen van zondag tot woensdag een officieel bezoek aan India.

Op de foto is te zien dat het echtpaar op een bankje heeft plaatsgenomen. Achter hen is de Taj Mahal goed te zien. "Onlangs bezocht het kroonprinselijk paar het beroemde marmeren monument Taj Mahal in India", luidt de omschrijving bij de foto.

Lees verder onder de foto's. 

Frederik Mary bij Taj Mahal 2023
Wat romantisch! In 2023 bezoeken Frederik en Mary de Taj Mahal.
Frederik Mary bij Taj Mahal 2023
Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken, februari 2023.

Het paar is samen met een minister en zakendelegatie naar het land om het te hebben over de transitie naar groene energie. Zij bezoeken de Indiase hoofdstad New Delhi en de zuidoostelijke stad Chennai. Naast de Taj Mahal wordt ook het Fort van Agra bezocht.

Kroonprinses Mary maakte zelf foto's tijdens het bezoek. Het Deense hof deelt een video op Instagram waar deze plaatjes in verwerkt zijn. Bekijk het filmpje hieronder! 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--