Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Oom van Catherine, de prinses van Wales laat zich uit over haar gezondheid

9 maart 2024 · Leestijd 3 min

De oom van Catherine, de prinses van Wales doet mee aan een realityprogramma en is daar verrassend openhartig over zijn nicht. Gary Goldsmith zit in de Britse versie van Big Brother en laat zich daar onder andere uit over de gezondheid van Catherine.

De oom van Catherine, de prinses van Wales, is in het huidige seizoen van Celebrity Big Brother loslippig over zijn banden met de Britse koninklijke familie. Gary Goldsmith vertelt openhartig over zijn nicht Catherine. Zo deelt hij hoe zijn eerste ontmoeting met prins William is geweest. "Toen ik William ontmoette, was Catherine aan het koken en William zei: 'Hoi, wil je een kopje thee?' Heel normaal."

Lees verder onder de foto.

gary-goldsmith
Gary Goldsmith (L) in 2017 op de bruiloft van Pippa Middleton, de zus van Catherine, de prinses van Wales.

"De prinses van Wales krijgt de beste zorg die er is"

Gary wordt gevraagd naar de huidige situatie van de prinses van Wales, die herstellende is van een geplande buikoperatie. "Ze (Catherine red.) wil er niet over praten. Het laatste wat ik zou willen doen, is daarover mijn mening geven. Wanneer het wordt aangekondigd, zal ik je mijn mening geven."

Er is contact geweest met de moeder van Catherine, Carole Middleton. "Ik heb haar moeder gesproken, mijn zus, ze krijgt de beste hulp van de wereld." Iemand van het programma vraagt Gary naar de roddels die rondgaan over zijn nicht. "Ze is fantastisch, ze komt terug, natuurlijk komt ze weer terug."

Lees verder onder de foto.

Catherine kinderziekenhuis in Londen
Catherine draagt een pak bij de opening van een nieuwe afdeling in een kinderziekenhuis in Londen.

"Ik ben een nachtmerrie om mee te leven"

Over zichzelf is Gary ook niet terughoudend. Hij zegt dat hij vaak als een 'bad boy' wordt gezien en dat hij in dit programma dat recht wil zetten. Verder geeft hij toe dat het zijn hobby is om mensen op de kast te jagen. "Ik ben een nachtmerrie om mee samen te leven. Dat is de reden waarom ik vier keer getrouwd ben geweest."

Sterke mening over hertogin Meghan

Hoewel Gary toegeeft dat hij hertogin Meghan nooit heeft ontmoet, heeft hij wel een stevig woordje klaar. "Prins Harry was heel liefdevol toen het alleen nog maar William, Catherine en Harry waren. Toen kwam er ineens een andere dynamiek die zoveel drama heeft gecreëerd. Dat ze (Harry en Meghan red.) beweren dat ze niet tevreden zijn met ons, vind ik gewoon niet eerlijk", zo vertelt hij in het realityprogramma.

Lees verder onder de foto.

meghan-invictus2
Prins Harry en Meghan Markle bij de Invictus Games 2023 in Düsseldorf.

"Je kunt niet zomaar je familie onder de bus gooien, er boeken over schrijven en dan verwachten dat alles goed komt, en dat je voor kerst wordt uitgenodigd alsof er niets is gebeurd", voegt Gary eraan toe.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--