Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Geen illusie! Goochelaar Hans Kazàn luncht met koningspaar

18 november 2021 · Leestijd 2 min

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima houden volgende week opnieuw een zogeheten uitblinkerslunch. Het is de tweede keer binnen een maand dat er een lunch is voor Nederlanders die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Een van de gasten is Hans Kazàn, zo laat hij weten aan het ANP. De illusionist kreeg in oktober de Fred Kaps Ring, een prijs die wordt toegekend aan mensen die een belangrijke betekenis voor het goochelaarsvak hebben gehad. Dat hij nu naar het paleis mag komen, vindt Kazàn een grote eer. "Een koninklijk schouderklopje is toch bijzonder. Ben blij en vereerd."

Normaal gesproken blijven de uitblinkerslunches vaak geheim tot de bijeenkomst is geweest, maar volgens Kazàn had hij geen geheimhoudingsplicht. We zijn benieuwd wie er naast de goochelaar nog meer zullen aanschuiven.

De lunches worden normaal gesproken eens in het half jaar gehouden. Door de coronacrisis was de voorlaatste lunch in juni 2020. Vorige maand ontvingen Willem-Alexander en Máxima onder anderen actrice Beppie Melissen, schrijver Marieke Lucas Rijneveld en journalisten Jan Kleinnijenhuis en Pieter Klein. 

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--