Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gentille en cute! Koninklijke kids sieren kerstkaart

24 december 2019 · Leestijd 2 min

Prins Jacques en prinses Gabriella staan vol in de schijnwerpers op de kerstkaart van prins Albert II van Monaco. De 5-jarige tweeling poseerde naast een rijkelijk versierde kerstboom, is te zien op foto's van de kaart die maandag werden gedeeld op Facebook.

"Hij is er", luidt de begeleidende tekst. "Prins Albert II, prinses Charlène en hun kinderen prins Jacques en prinses Gabriella wensen u een vrolijk kerstfeest en fijne feestdagen."

Lees verder onder de video.

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Duurzame kerstkaart

Harry en Meghan hebben hun eerste kerstkaart met zoontje Archie gedeeld. Dat gebeurde via het Twitteraccount van de Queen’s Commonwealth Trust, de stichting waar de prins voorzitter van is.

Het is een zwart-witfoto waarop het koppel met hun zeven maanden oude zoontje poseert voor een kerstboom. Archie zit vooraan pontificaal in beeld terwijl zijn ouders op de achtergrond naar hem lachen. "We wensen jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar." Harry en Meghan kozen dit jaar bewust voor enkel een digitale kerstgroet vanwege het milieu, staat onderaan het kaartje.

Het koppel viert de feestdagen in Canada en is dan ook niet aanwezig bij de jaarlijkse viering van koningin Elizabeth op Sandringham.

Lees verder onder de tweet.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--