Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prinses Charlène voelt zich beter en geniet van moeder-dochter moment

25 mei 2022 · Leestijd 2 min

Prinses Charlène van Monaco voelt zich beter sinds ze in maart de kliniek verliet waar ze werd behandeld vanwege onder meer extreme vermoeidheid. Wel zegt de 44-jarige echtgenote van prins Albert dat haar gezondheid nog steeds "fragiel" is.

Charlène doet het rustig aan. "Ik wil niets overhaasten", legt ze uit in de krant Nice Matin. "Het is een lange, zware en pijnlijke tijd geweest. Ik voel me nu een stuk rustiger."

De prinses kwam afgelopen najaar na een half jaar terug naar Monaco. Charlène was in haar geboorteland Zuid-Afrika voor een kort bezoek, maar bleef noodgedwongen langer omdat ze een infectie had aan haar keel, neus en oren. Ze moest meerdere keren worden geopereerd. Bij thuiskomst was ze oververmoeid en ging ze naar een kliniek voor verder herstel.

Er circuleerden geruchten dat niet haar gezondheid, maar huwelijksproblemen de oorzaak waren van de afwezigheid van Charlène. Dit tot grote irritatie van de prinses, die blij is met hoe haar man met de roddels is omgegaan. "Wij hebben net als iedereen emoties en kwetsbaarheden, maar door de vele media-aandacht voor onze familie wordt elke vorm van zwakte breed uitgemeten."

Moeder en dochter

Op Instagram deelde Charlène dinsdag een foto van zichzelf met haar dochter. Ze schrijft bij de moeder-dochter foto: "Ik heb genoten van ieder moment tijdens het voorbereiden van mijn prinses op haar eerste officiële evenement. We verheugen ons op een fantastische avond bij de fashion awards."

Hoewel de 7-jarige Gabriella regelmatig te zien is tijdens publieke gelegenheden, is dit de eerste keer dat ze samen met haar moeder naar de Monte-Carlo Fashion Week gaat. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--