Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Grappig! Máxima en Mathilde gaan beiden voor bordeauxrood

24 november 2022 · Leestijd 1 min

Koningin Máxima was donderdagmiddag in Den Haag aanwezig bij de viering van het 15-jarig jubileum van het Multicultureel Netwerk Rijksambtenaren. Voor deze gelegenheid haalde ze een bekende bordeauxrode outfit tevoorschijn. Ze was niet de enige royal die deze dag voor deze kleur ging!

Koningin Mathilde van België had hetzelfde kleuridee. Samen met haar echtgenoot ontving zij eerder op de dag het presidentieel paar van Zwitserland op het Koninklijk Paleis in Brussel. De Zwitserse bondspresident Ignazio Cassis en zijn vrouw Paola Rodoni Cassis brengen een staatsbezoek aan onze zuiderburen.

Maxima-en-Mathilde-bordeauxrood
De jurk van Máxima is van het Belgische modehuis Natan. De fedora is van hoedenmaakster Fabienne Delvigne. Mathilde draagt ook veel Natan, maar gaat nu voor een outfit van Christian Dior. Ook haar clutch en hoed zijn gemaakt door Dior.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Het Zwitserse staatsbezoek aan België duurt tot en met vrijdag. Op de planning staat een ontmoeting met premier Alexander De Croo en de Brusselse burgemeester Philippe Close. Ook bezoekt de Zwitserse president de Luikse Sint-Pauluskathedraal en het Groot Begijnhof in Leuven.

Ook koningin Letizia van Spanje kan bordeauxrood waarderen, zo zagen we woensdag tijdens haar werkbezoek aan Barcelona. 

Letizia-bordeauxrood

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--