Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Gravin Eloise deelt leuk nieuws met stijlvolle foto

27 februari 2023 · Leestijd 2 min

De 20-jarige gravin Eloise heeft op haar eigen Instagram pagina 'geweldig nieuws' gedeeld. Het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien maakte maandag bekend de nieuwe ambassadeur van L'Oréal Paris te zijn. Dit Franse bedrijf verkoopt producten die te maken hebben met huid-en haarverzorging zoals make-up en shampoo.

Eloise deelt het nieuws onder een zwart-witfoto van zichzelf. Bij het stijlvolle plaatje schrijft zij: 'AMAZING NEWS. Bij deze wil ik delen dat ik een van de nieuwe ambassadeurs van @lorealparis ben! Zo veel zin om bij dit bedrijf te komen. Ik kan niet geloven dat dit mijn werkelijkheid is!!!!' 

Ook is de gravin erg 'trots en blij' om dit nieuws te mogen delen en brengt het haar 'nieuwe energie' voor dit jaar. Onder het Instagram bericht van Eloise stromen velen reacties binnen waarin volgers haar succes wensen. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--