Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Grote verrassing voor jarige Märtha Louise

22 september 2020 · Leestijd 2 min

Prinses Märtha Louise mag dinsdag 49 kaarsjes uitblazen. Dat doet ze in het bijzijn van haar grote liefde sjamaan Durek Verrett. De prinses van Noorwegen deelt een foto van hen samen op Instagram.

"Ik houd van verrassingen. De beste verrassing was dat jij kwam opdagen voor mijn verjaardag na zes lange maanden uit elkaar", begint ze. "Het was een grote uitdaging, maar het was ook mooi om te zien hoe onze band sterker werd toen we elkaar niet zagen."

Lees verder onder de foto.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Durek en de oudste dochter van koning Harald en koningin Sonja bevestigden in 2019 hun relatie. De beroemde sjamaan, die onder anderen Gwyneth Paltrow behandelt, zei eerder al dat Märtha naar Amerika verhuist na de lockdown. "Een van de dingen die corona mij geleerd heeft, is dat mensen sterker zijn dan we denken en dat we alles kunnen overwinnen, maar het is beter om onze geliefden dichtbij te hebben", sluit de prinses af.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--