Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan brengen bezoek aan Engeland en Duitsland

16 augustus 2022 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn vrouw Meghan reizen over een paar weken weer naar Engeland. De hertog en hertogin van Sussex bezoeken verschillende liefdadigheidsorganisaties die hen "na aan het hart" liggen, laat een woordvoerder van het echtpaar weten aan Britse media.

De Sussexes beginnen hun bezoek op maandag 5 september in Manchester. Harry en Meghan zijn die dag bij het One Young World Summit, een congres met jonge leiders.

Daarna reizen de twee naar Duitsland. In Düsseldorf vieren ze dat de Invictus Games daar een jaar later worden gehouden.

Op donderdag 8 september zijn Harry en Meghan in Londen voor de WellChild Awards. Dat zijn prijzen voor kinderen en jongeren die op allerlei manieren geconfronteerd worden met levensbedreigende aandoeningen en ziekten.

Familieproblemen

Een rechter in Florida heeft een datum geprikt voor de rechtszaak die Samantha Markle tegen haar halfzus Meghan heeft aangespannen wegens smaad. Volgens Amerikaanse media staat de zaak gepland voor oktober volgend jaar. De rechter hoopt echter dat de partijen daarvoor al zullen schikken.

Samantha klaagde Meghan, die dezelfde vader heeft als zij, aan om uitspraken die ze vorig jaar deed in een televisie-interview met Oprah Winfrey. Samantha stelt dat Meghan daarin heeft gelogen en "kwaadaardige" dingen heeft gezegd. De halfzus van Meghan eist een schadevergoeding.

De advocaat van Meghan noemde de aanklacht eerder al "nergens op gebaseerd" en "absurd". Daarnaast zei hij: "We gaan hier zo min mogelijk aandacht aan besteden, meer verdient dit niet."

ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--