Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan delen nieuwe foto van jarige Archie

6 mei 2021 · Leestijd 2 min

Archie is deze donderdag jarig en zijn ouders maken van die gelegenheid gebruik om donaties te vragen. Voor zijn tweede verjaardag vragen prins Harry en zijn vrouw Meghan schenkingen voor betere toegang tot coronavaccins over de wereld. Dat schrijven de twee in een brief die verschenen is op de website van hun stichting Archewell.

Archie_2jaar.jpeg

In de brief staat dat het koppel diep geroerd is door de warmte en steun die ze hebben gekregen rondom Archie's verjaardag. Met hun stichting, waarmee ze eerder ook al liefdadigheidsprojecten startten, hebben ze een fundraiser opgezet voor een bedrijf dat vaccins inkoopt voor landen die de coronaprikken zelf niet kunnen veroorloven.

"We kunnen geen betere manier vinden om de verjaardag van onze zoon te eren", aldus Harry en Meghan. Elke donatie, die vanaf 5 dollar kan worden gemaakt, wordt via de inzamelingsactie van Archewell verviervoudigd. Daarmee is elke donatie goed voor zo'n vier coronaprikken, schrijven de twee. "Dus alle kleine beetjes helpen."

Archie, het zoontje van de hertog en hertogin van Sussex, viert donderdag zijn tweede verjaardag. Vanuit Groot-Brittannië stromen de felicitaties binnen. Op sociale media hebben al flink wat leden van de Britse koninklijke familie de jarige gelukgewenst.

Bij de brief heeft het stel een nieuwe foto van hun zoontje gedeeld. Om zijn privacy te waarborgen is hij niet herkenbaar in beeld gebracht.

Foto: Archewell/Duke and Duchess of Sussex

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--