Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan laten zich voor het eerst zien na nieuws over breuk en zwangerschap

23 februari 2021 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben zich voor het eerst sinds het babynieuws en de breuk met het Britse koningshuis weer laten zien. De twee waren maandag digitaal aanwezig bij het Spotify Stream On-evenement.

Het paar deelde een inkijkje in hun productiebedrijf Archewell Audio, dat podcasts maakt die exclusief bij Spotify verschijnen. "We willen podcasts gebruiken om krachtige gesprekken aan te wakkeren", vertelde Meghan vanuit hun huis in Californië.

Bovendien willen ze met hun podcasts stemmen een podium geven die anders niet of amper gehoord worden. "En het belangrijkste vinden we het creëren van een gemeenschap, een veilige haven waar je je eigen kwetsbare verhalen kan delen", voegde prins Harry toe. Na afloop van hun praatje complimenteerde Meghan haar man om zijn stem. "Hij heeft echt een goede podcast-stem", zei ze vrolijk.

De vertoning tijdens het Spotify-evenement volgt na een maand waarin het stel veel in het nieuws verscheen. De twee kondigden op Valentijnsdag de komst van hun tweede kindje aan. Ook kondigde Buckingham Palace vorige week aan dat Prins Harry en zijn vrouw Meghan definitief afstand nemen van het Britse koningshuis. Harry en Meghan moeten nu al hun eretitels inleveren. Bij het evenement kondigde de twee zichzelf zonder koninklijke titels aan en simpelweg als Harry en Meghan.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--