Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan stellen voormalig Pinterest-communicatiehoofd aan

14 november 2020 · Leestijd 1 min

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben een nieuw lid aan hun team toegevoegd. De hertog en hertogin van Sussex hebben Christine Schirmer als hoofd communicatie benoemd, een functie die ze eerder bekleedde bij Pinterest en Apple.

Volgens Amerikaanse media zal Schirmer zich gaan bezighouden met de communicatie rond hun organisatie Archewell en andere toekomstige projecten. Het koppel heeft ook een nieuwe perschef aangenomen in hun Amerikaanse team.

Het nieuws komt kort nadat Harry en Meghan kritiek kregen van Britse media om foto's in Amerikaanse bladen. Het echtpaar, dat in Santa Barbara woont, legde vorig weekend een krans op een begraafplaats in Los Angeles vanwege de Britse Remembrance Sunday. Daarmee wilden de Sussexes privé oorlogsslachtoffers herdenken. Dat er 'toevallig' een fotograaf aanwezig was om het moment vast te leggen, werd door veel Britten gezien als een publiciteitsstunt.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--