Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Harry en Meghan weer terug in Londen

7 januari 2020 · Leestijd 1 min

Prins Harry en echtgenote Meghan zijn weer terug in Londen. Dat blijkt uit de mededeling van Buckingham Palace dat de hertog en hertogin van Sussex dinsdag langsgaan bij de Canadese hoge commissaris (ambassadeur). Ze gaan hun waardering overbrengen voor de gastvrijheid in de afgelopen maand. Het echtpaar hield met zoon Archie een met veel geheimzinnigheid omgeven vakantie in onder meer de provincie Brits-Columbia.

De aankondiging heeft op sociale media meteen geleid tot verhitte discussie over de vraag waarom Harry en Meghan naar Canada House gaan om te bedanken voor een privéverblijf. Een vakantie bovendien waarvan eigenlijk niemand mocht weten, al klapte de Canadese premier Justin Trudeau aan het begin ervan al uit de school door het gezin welkom te heten in zijn land.

Het voorgenomen beleefdheidsbezoek wordt niet alleen door de fans van Harry's broer William bekritiseerd en belachelijk gemaakt. Ook anderen vragen zich hardop af waarom een simpel handgeschreven bedankbriefje niet kan volstaan. Het is immers vreemd om heel publiekelijk - de media zijn uitgenodigd - te bedanken voor een reis waarbij de media niet gewenst waren.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--