Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Prins Harry en hertogin Meghan wensen koning Charles beterschap

22 januari 2024 · Leestijd 2 min

Koning Charles gaat deze week onder het mes voor een vergrote prostaat, zo maakte het Britse hof vorige week bekend. Zijn zoon prins Harry en zijn vrouw hertogin Meghan wensen de koning veel beterschap. Ook Catherine, de prinses van Wales, heeft van het paar beterschapswensen ontvangen.

Volgens Britse media hebben prins Harry en zijn vrouw beterschapswensen gestuurd naar koning Charles en Catherine, de prinses van Wales. Koning Charles moet deze week onder het mes voor een vergrote prostaat en Catherine, de prinses van Wales, heeft vorige week een buikoperatie ondergaan. De hertog en hertogin van Sussex zouden contact hebben gezocht met de familie van Harry nadat het nieuws naar buiten kwam. 

Hernieuwd contact met Britse koninklijke familie

The Mirror stelt op basis van een bron dat Harry en Meghan "op verschillende manieren contact hebben opgenomen om hun bezorgdheid en beste wensen over te brengen." Doordat prins Harry en zijn vrouw Meghan een stap terug hebben gedaan als royals, werd het contact tussen vader en zoon wat moeizaam. Zeker na de uitingen van het stel in hun documentaire Harry & Meghan op Netflix en in de boeken Spare en Endgame. Met deze beterschapswensen lijkt de band tussen koning Charles en prins Harry wat beter te worden. Zo hadden de twee ook rond de verjaardag van Charles, in november vorig jaar, contact. 

Uitreiking lucht- en ruimtevaartprijs

Prins Harry kreeg afgelopen weekend een lucht- en ruimtevaartprijs uitgereikt door John Travolta. De prins werd opgenomen in de Living Legends of Aviation voor zijn werk in het Britse leger. Eigenlijk zou zijn vrouw Meghan meegaan naar de uitreiking in het Beverly Hilton-hotel in Beverly Hills, maar zij moest op het laatste moment afzeggen omdat een van haar kinderen ziek was. Het is niet bekend of het gaat om prins Archie (4) of prinses Lilibet (2). 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Foto's: ANP

Bron: ANP 

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--