Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Heftig! Pittige uitspraken van Harry en Meghan over hun familie

5 december 2022 · Leestijd 2 min

Door het Britse koningshuis wordt regelmatig nieuws gelekt en worden verhalen verspreid. Dat beweert prins Harry in de nieuwste trailer voor de zesdelige Netflixdocuserie Harry & Meghan. De hertog van Sussex spreekt in de video over "een vies spelletje" dat wordt gespeeld.

In de trailer wordt niet duidelijk wat daar precies mee wordt bedoeld. Wel worden vergelijkingen gemaakt tussen Harry's vrouw Meghan en zijn moeder prinses Diana, die beide veel media-aandacht kregen als echtgenoten van prinsen.

Harry herhaalt in de trailer ook dat hij "doodsbang was dat de geschiedenis zich ging herhalen". Prinses Diana overleed in 1997 in Parijs bij een auto-ongeluk toen ze werd achtervolgd door paparazzi. Bronnen stellen in de documentairereeks ook dat er een "oorlog tegen Meghan" werd gevoerd, "ten goede van anderen"

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Harry & Meghan is een zesdelige documentaireserie over de relatie van het stel en wat zij hebben meegemaakt als leden van de Britse koninklijke familie. De eerste drie afleveringen komen donderdag uit. Een week later volgen de andere drie delen.

Eerder al kwam er een trailer uit waarin Harry zegt zijn gezin te moeten beschermen.

ANP/BLAUW BLOED

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--