Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Helaas! Deze zomer niet naar Noordeinde

4 juni 2020 · Leestijd 1 min

Paleis Noordeinde en de Koninklijke Stallen gaan deze zomer niet open voor het publiek. Binnen de huidige vanwege de coronacrisis geldende veiligheids- en voorzorgsmaatregelen is het niet mogelijk bezoekers gastvrij te ontvangen. Met name binnen het paleis kunnen de afstandsregels niet worden gehandhaafd.

De Koninklijke Verzamelingen, die binnen de hoforganisatie verantwoordelijk is voor de openstelling, heeft deze boodschap donderdag overgebracht aan de ruim 5000 mensen die vorig jaar vanwege het overlijden van prinses Christina het paleis of de stallen niet konden bezoeken. Voor het afscheid en de uitvaart van de prinses waren beide locaties enkele dagen nodig. Degenen die daardoor hun beurt misten, was toegezegd dat ze dit jaar op bezoek konden komen.

Het paleis heeft goed gekeken of de openstelling van paleis of stallen op een of andere manier toch kon doorgaan, maar dat bleek gezien alle geldende beperkingen niet haalbaar.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--