Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hoera! Eerste schooldag voor jarige prins Louis

23 april 2021 · Leestijd 2 min

Hoera! Het is feest in Kensington Palace in Londen. Prins Louis, de jongste zoon van prins William en Catherine, is jarig. Het Britse prinsje viert vrijdag zijn derde verjaardag.

Prins_Louis_schooldag_fiets.jpg
Deze foto is in april 2021, een paar dagen voor zijn derde verjaardag, gemaakt door mama Catherine. Ze maakte het kiekje vlak voordat Louis richting zijn eerste schooldag vertrok.

Ook dit jaar trakteren William en Kate op een nieuwe foto van hun jarige zoontje. De foto is eerder deze week gemaakt door de hertogin van Cambridge vlak voordat Louis richting zijn eerste schooldag vertrok.

Lees verder onder de foto.

En nog meer foto's!

Catherine_en_William_persmoment_prins_Louis.jpg

Prins Louis wordt geboren op maandag 23 april 2018 om 12:01 uur (Nederlandse tijd) in het St. Mary's Hospital in Londen. Kensington Palace maakt enkele dagen later zijn namen bekend: Louis Arthur Charles. Zijn volledige titel is Zijne Koninklijke Hoogheid Prins van Cambridge. Louis is vijfde in de lijn van de Britse troonopvolging.

Op maandag 9 juli 2018 wordt prins Louis gedoopt tijdens een kleine besloten ceremonie in de kapel van St. James's Palace in Londen. Kensington Palace geeft enkele dagen later enkele portretfoto's ter gelegenheid van de doop van vrij. De beelden zijn gemaakt door Matt Holyoak in en bij Clarence House, vlak na de ceremonie.

Eerste verjaardagsfoto's

Prins_Louis_1_jaar_2019.jpg

Op de eerste verjaardag van prins Louis deelt mama Catherine drie schattige kiekjes van haar jongste spruit.

BRITAIN ROYALTY

We wensen het gezin een leuke dag met de jarige Louis!

Foto's: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--