Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hof Monaco: Prinses Charlène neemt komende tijd rust

16 november 2021 · Leestijd 2 min

Prinses Charlène neemt de komende tijd rust en is daardoor niet aanwezig bij verschillende gelegenheden. Dat hebben de prinses en haar man, prins Albert van Monaco, samen besloten, zo meldt het hof van Monaco dinsdagochtend.

Charlène keerde een week geleden vanuit haar geboorteland Zuid-Afrika terug naar Monaco. De prinses kon eerder niet naar huis vanwege een keel-, neus- en oorinfectie. Die liep ze kort na aankomst op. Ze moest vervolgens een paar keer geopereerd worden.

Feestdag Monaco

Prins Albert liet enkele weken geleden weten dat zijn echtgenote ruim voor de nationale feestdag van Monaco op 19 november thuis zou zijn. Maar Charlène zal komende vrijdag toch niet aanwezig zijn bij de festiviteiten. "De prinses is momenteel herstellende en zal daar de komende weken ook mee bezig zijn", schrijft het hof. "Ze heeft tijd nodig om te herstellen van haar moeheid en gebrek aan energie."

Het hof vraagt iedereen om de privacy van de familie te waarborgen. In de aanloop naar de kerstdagen wordt er weer een update gegeven over de gezondheid van Charlène.

Bron: ANP

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--