Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hier halen prinses Laurentien en gravin Eloise hun inspiratie vandaan

8 maart 2024 · Leestijd 2 min

Op Internationale Vrouwendag worden veel vrouwen in het zonnetje gezet die hen inspireren. Hoe zit dat bij de vrouwelijke royals van ons land? Prinses Laurentien en gravin Eloise vertellen aan Blauw Bloed wie hun voorbeeld is.

Prinses Laurentien en gravin Eloise vertelden vorige week aan Blauw Bloed over hun conceptstore My Lima Lima in Den Haag. De twee werken sinds februari samen in de winkel en dat bevalt hen tot nu toe uitstekend. "We zijn twee handen op één buik", zo verklaarde gravin Eloise in het interview. In de aanloop naar Internationale Vrouwendag, die elk jaar op 8 maart plaatsvindt, vroegen we aan moeder en dochter waar zij hun inspiratie vandaan halen. Naar wie kijken ze op?

"Hun kracht geeft mij weer kracht"

"Mijn inspiratie komt wel echt van de krachtige vrouwen waar ik al jaren mee werk, die slachtoffer zijn geworden van de toeslagenaffaire", vertelt prinses Laurentien. "Die ondanks alles doorgaan en laten zien hoe krachtig ze zijn. Ik ben erg dankbaar om met hen samen te werken en daar leer ik ook veel van. Hun kracht geeft me weer kracht om de dingen te doen die ik doe."

Lees verder onder de foto.

Laurentien-Eloise-header
2023: Prinses Laurentien met haar dochter gravin Eloise bij de Women of the Year Awards in schitterende zwarte looks.

Prinses Laurentien is een voorbeeld voor dochter Eloise

Gravin Eloise hoeft niet lang na te denken voor het antwoord. "This Woman right here", zegt Eloise terwijl ze haar moeder aantikt met haar heupen. "Ik leer super veel van je en ik vind het ook super om dit avontuur aan te gaan met jou. Wij snappen elkaar als geen ander. Ik ben echt ongelofelijk trots op alles wat je doet. Ik hoef er niet eens over te twijfelen." "Dan mag ik dat wel aanvullen en teruggeven aan jou", zo sluit prinses Laurentien het interview af. In een eerder interview in het blad Nouveau spraken dochters Eloise en Leonore al vol lof over hun moeder Laurentien. Ze noemden haar zelfs "onbevreesd".

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--