Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Interview met Harry en Meghan misschien uitgesteld

2 maart 2021 · Leestijd 2 min

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zouden CBS moeten vragen om de uitzending van het interview dat ze gaven aan Oprah Winfrey uit te stellen. Veel volgers en fans van het Britse koningshuis vinden het ongepast nu prins Philip met een infectie en hartproblemen in het ziekenhuis ligt.

Koninklijk biograaf Robert Jobson zegt tegen de Daily Mail dat Harry en Meghan "harteloos, onbezonnen en uiterst egoïstisch" zijn als ze de uitzending door laten gaan nu duidelijk is dat het nog steeds niet goed gaat met Philip. De echtgenoot van koningin Elizabeth werd maandag naar een ander ziekenhuis overgeplaatst voor hartonderzoek.

Volgens Jobson is de show uitstellen waarschijnlijk geen optie omdat CBS alleen maar bezig is met de kijkcijfers en al veel reclameblokken rond de uitzending heeft verkocht. "Er is waarschijnlijk al te veel geïnvesteerd", zegt hij.

Anderen zijn optimistischer gestemd. "Oprah is hun vriend en buurvrouw en zal ongetwijfeld gehoorzamen als ze erom vragen en het gebaar zou zeker gewaardeerd worden door de koninklijke familie", zo klinkt het uit de mond van royaltydeskundige Richard Fitzwilliams.

Bron: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--