Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Is dit een mooi mondkapje voor Máxima?

29 mei 2020 · Leestijd 1 min

Eén van Máxima's favoriete modeontwerpers, Jan Taminiau, verkoopt handgemaakte mondkapjes. Ze zijn beschikbaar in kleurrijke patronen en één daarvan doet ons veel denken aan een bekende outfit van koningin Máxima.

Nu het dragen van mondkapjes door de coronacrisis normaal is geworden, hebben ook modeontwerpers het item omarmd als kledingstuk. Een van Máxima's favoriete ontwerpers, Jan Taminiau, is begonnen met het verkopen van handgemaakte mondkapjes. De verschillende kleuren en patronen mondkapjes passen perfect bij Taminiau-outfits. Voor 45 euro kun je zelf een mondkapje bemachtigen. Alle opbrengsten van de mondkapjes gaan naar de Voedselbank. Een nobel initiatief van het modelabel!

Lees verder onder de foto. 

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
ANP-375465276.jpg

Wat direct opvalt, is de kleurencombinatie die gebruikt is voor de mondkapjes. Het doet ons denken aan de jurk die Máxima droeg tijdens de zomerfotosessie bij Paleis Huis ten Bosch in 2019. Deze jurk zou de koningin perfect kunnen combineren met het mondkapje!

Eerder maakte Natan, een ander favoriet modemerk van koningin Máxima, ook al mondkapjes. Hier zie je couturier Edouard Vermeulen terwijl hij de mondkapjes maakt.

Foto's: ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--