Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lief! Tweeling van Albert en Charlène poseert met halfzus Jazmin

15 december 2023 · Leestijd 2 min

Prins Jacques en prinses Gabriella vierden afgelopen zondag hun negende verjaardag. De zoon en dochter van Albert en Charlène werden op 10 december 2014 geboren in Monaco. Voor de gelegenheid deelde halfzus Jazmin leuke familiefoto's van de broers en zussen samen.

Jazmin Grace Grimaldi is het oudste kind van prins Albert uit zijn relatie met makelaar Tamara Rotolo. Jazmin en haar halfbroers en -zus hebben een goede band met elkaar en dat blijkt ook weer uit de foto's die ze online deelde. 

Familiefoto's

Jazmin feliciteerde haar jongere broer en zus op Instagram met een aantal lieve kiekjes. "Fijne 9e verjaardag aan mijn broer Jacques en zus Gabriella. Swipe voor meer broer en zus liefde", schrijft Jazmin. Bekijk de foto's in de post hieronder. 

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Op de laatste foto zitten de vier kinderen van prins Albert naast elkaar op een bankje. Ook halfbroer Alexandre is aangeschoven voor de foto. Hij is de laatste tijd iets vaker in het nieuws. Zo stond hij op de voorpagina van Point De Vue en gaf hij een aantal interviews. Aan het blad Tatler vertelt hij meer over de band met Jazmin, Jacques en Gabriella.

Lees verder onder de post.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

"We zijn allemaal erg hecht. We hebben zelfs een sms-groep." Met zijn jongere broertje en zusje sms't hij nog niet. "De kleintjes zijn nog te jong voor een telefoon, dus dat zal nog een paar jaar duren." Maar met z'n vieren poseren voor een foto zit er wel in. 

Foto's: ANP/Instagram @jazminrimaldi, @nicole.coste

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--