Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jullie favorieten! Dit zijn de best gelezen artikelen van 2021

29 december 2021 · Leestijd 5 min

Het einde van 2021 is in zicht. Alles en iedereen blikt op zijn of haar manier terug op het afgelopen jaar. Wij? Wij doen daar ook gezellig aan mee! Dit zijn de door jullie best gelezen artikelen van het afgelopen jaar.

Wat gebeurt er toch altijd veel in één jaar tijd! De afgelopen 12 maanden wisten jullie onze website massaal te vinden en doken jullie boven op het laatste koninklijke nieuws en genoten jullie van de mooiste mode. Het kan natuurlijk zijn dat je even iets gemist hebt, niet zo gek! Of was jij van alles op de hoogte? Het is tijd voor het lijstje.

Januari

csm_Monaco_gezin_nieuw_portret_2650084346.jpg

Het jaar begon al goed voor jullie met een gloednieuwe gezinsfoto van de Monegaskische royals. De foto was vanaf dat moment te koop in de souvenirwinkels van het vorstendom. Nog even benieuwd naar de reactie van Charlène op haar nieuwe kapsel? Check het artikel HIER.

Februari

csm_Charlene_Rugbytoernoo1_41ba6208cf.jpg

Een maand later is Monaco wederom jullie grote favoriet! We kunnen jullie verklappen dat dit ook niet de laatste keer zal zijn. Na het spraakmakende kapsel van eerder, dook ze dit keer op met een nóg creatiever kapsel. Bekijk het kapsel van alle kanten HIER.

Maart

Er was er een jarig! De jongste ondernemer van de koninklijke familie: Claus! De zoon van Constantijn en Laurentien vierde zijn 17e verjaardag. Wij vierden het met een aantal leuke foto’s en weetjes! Jullie vierden het feestje in grote getale mee op onze website. Check het artikel HIER.

April

Familiefoto_britse_royals.jpg

In april overleed prins Philip op 99-jarige leeftijd. De koninklijke familie haalde herinneringen op aan de prins en deelde die met het volk. Zo ook deze familiefoto, gemaakt door Catherine. Ook deelde ze nog een andere mooie foto. Dit artikel met deze foto's stond met stip op nummer een. Bekijk die HIER.

Mei

Het is je vast niet ontgaan! Máxima is 17 mei 50 jaar geworden. Dit werd gevierd met een groots televisie-interview, nieuwe foto's en ... een bijzonder cadeau van Willem-Alexander. Jullie waren hier ontzettend nieuwsgierig naar waardoor dit artikel op de eerste plaats eindigde. Wat dat cadeau was? Je leest hier HIER.

Juni

In_de_spotlight.jpg

Prinses Carolina, de jongste dochter van prinses Irene, vierde dit jaar haar 47e verjaardag. De jarige royal leidt met haar gezin een vrij anoniem leven en blijft het liefst uit de spotlights. Op deze feestelijke dag hebben wij haar toch even in de schijnwerpers gezet. Ook jullie waren benieuwd naar wie zij precies is. Ben je dat nog? Of alweer? Lees het artikel HIER.

De serie 'In De Spotlight' mogen we met alle bescheidenheid wel een hit noemen. Dit jaar kwamen jullie in deze rubriek alles te weten over de iets minder bekende royals zoals: Zara Tindall, prinses Viktória, Benedikte van Denemarken, Sofía van Spanje en prinses Elena.

Juli

Deze maand was níet het fotomoment zelf dat jullie het meest bekeken, maar onze vooruitblik! Wij hadden in aanloop naar de fotosessie de mooiste foto's van de koningin tijdens alle voorgaande fotosessies op een rijtje gezet. Zin om daar nog een keer van te genieten? Dat kan! Bekijk HIER het artikel.

Augustus

Albert_Charlene_Zuid_Afrika_kinderen.jpg

Afgelopen jaar vroeg iedereen zich af waar zij was! Prinses Charlène van Monaco. Later bleek zij in Zuid-Afrika geopereerd te zijn, omdat ze al enige tijd met een oor-, neus- en keelinfectie kampte. Vanwege het herstel mocht zij niet terug vliegen naar Monaco. Daarom zocht Albert met de kinderen haar op in Afrika. Met een aantal mooie gezinsfoto's deelde de prinses: "Ik ben zo blij om mijn gezin weer bij me te hebben." Jullie leefden mee met het vorstelijk gezin waardoor dit artikel vaak gelezen werd. Lees het HIER.

September

Opnieuw vlogen jullie massaal naar Monaco! Niet letterlijk, maar op onze website. Op nummer één stond de reactie van prins Albert op het langdurige verblijf van zijn vrouw in Zuid-Afrika. De geruchtenmachine draaide op volle toeren in Monaco en ver daarbuiten. Bekijk HIER wat Albert zijn reactie was.

Oktober

Anita_op_twitter_met_kids.jpg

Na de mediagekte rondom Charlène riep de Nederlandse roddelpers in eigen land een soortgelijk verhaal in het leven. Het zou slecht gaan met prinses Anita, de vrouw van Pieter-Christiaan. Aanleiding voor de geruchten was een foto die de prins afgelopen zomer op Twitter plaatste, waarop prinses Anita staat samen met hun kinderen Emma en Pieter. Prinses Anita is te zien met een petje op. Verschillende websites schreven dat de prinses ernstig ziek zou zijn, maar dit geheim gehouden zou worden. Wij vroegen de prins zelf om een reactie. Wat blijkt? 'Niks mis met de gezondheid van mijn vrouw', aldus Pieter-Christiaan. Lees HIER zijn hele reactie.

November

Er was eindelijk weer een staatsbezoek! Zeg je staatsbezoek, dan zeg je staatsbanket. Dat betekent dat de juwelen uit hun kluizen worden gehaald om volop te schitteren aan de chique dis. Daarom stond Máxima ook bovenaan met haar outfit voor het diner tijdens het staatsbezoek aan Noorwegen. Nog een keer die beelden? Bekijk het artikel dan HIER.

December?

Deze maand duurt nog maar een paar dagen! We weten daarom nog niet welk artikel op de eerste plek zal komen. Maar als we de cijfers van nu even volgen staat Amalia op plek nummer een! Benieuwd met welk artikel? Bekijk het HIER.

In het nieuwe jaar komt Blauw Bloed terug! Maar dan anders. Blauw Bloed krijgt een nieuwe uitstraling en toont wekelijks een interessante reportage over de Oranjes en andere koninklijke families in Europa, gratis via NPO start. Ook is deze reportage iedere vrijdagmiddag om 16:40 uur te zien op NPO 1 voorafgegaan door het 'Blauw Bloed Weekoverzicht'. Daarin wordt het laatste nieuws over de royals in binnen- en buitenland besproken. Het vernieuwde Blauw Bloed is vanaf vrijdag 28 januari 2022 wekelijks te zien!

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke vrijdag het laatste royaltynieuws in je mailbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--