Ga naar submenu Ga naar zoekveld

William en Catherine maken rit met metro en tappen perfecte pint bier

4 mei 2023 · Leestijd 2 min

Prins William en prinses Catherine hebben donderdag een ritje gemaakt met de Elizabeth Line, de metrolijn die vernoemd is naar koningin Elizabeth. De reis bracht de prins en prinses van Wales uiteindelijk naar de Dog and Duck, een pub in de Londense wijk Soho. Hier tapte William een speciaal voor de kroning van zijn vader gebrouwen biertje.

De Britse prins en prinses stapten op in Acton. Onderweg naar de bar sprak het prinselijk paar met medewerkers van de metrolijn over hoe zij zich voorbereiden op de kroning van zaterdag. Eenmaal aangekomen bij de pub, stonden fans het paar al op te wachten om een selfie te kunnen maken.

Lees verder onder de foto's. 

William en Catherine
William 2023
Catherine 2023

In de Dog and Duck mocht de prins het allereerste biertje tappen van het nieuwe merk Kingmaker. De pale ale is speciaal voor de kroning van Charles en Camilla gebrouwen. William tapte "de perfecte pint", zei serveerster Bernie Kidson tegen Sky News. De prins zelf kan naar eigen zeggen altijd genieten van de sfeer in pubs. "Je hebt hier altijd de beste gesprekken. Je weet nooit wie je tegenkomt." Ook maakte William nog een grapje over dat hij op moest passen voor hoeveel bier hij zou drinken voordat hij weer aan het werk moest.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

ANP

Lees meer over de royals

Misschien ook wat voor jou

Blauw Bloed nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang eens in de twee weken een persoonlijke nieuwsbrief vol royaltynieuws, tips en exclusieve content in je inbox.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--